Skip to main content

طراحی گرافیک و عکاسی

طراحی گرافیکی فرآیند ارتباط بصری و حل مسئله از طریق استفاده از تایپوگرافی ، عکاسی و تصویرسازی است. طراحان گرافیک مجموعه لیدانکو، نمادها ، تصاویر و متن را ایجاد و ترکیب می کنند تا ایده ها و پیام مطلوب مشتریان را به تصویر دربیاورند. آنها برای ایجاد هماهنگی تصویری از تایپوگرافی ، هنرهای تجسمی و تکنیک های صفحه بندی استفاده می کنند. لیدانکو به اصالت و خاص بودن محصولات خود بسیار اهمیت می دهد و از همین جهت است که علاوه بر برخورداری از تیم طراحی باتجربه، از تیم عکاسی حرفه ای نیز بهره می برد. خدمات اصلی این مجموعه در زمینه طراحی گرافیک شامل طراحی هویت بصری برند (لوگو، اوراق اداری و…) ، صفحه آرایی (مجلات ، روزنامه ها و کتاب ها) ، تبلیغات ( بیلبورد، رولاپ، پوستر، استند و…) و بسته بندی محصول است.

لیتوگرافی

واژه لیتوگرافی در فارسی به معنای چاپ سنگی است که برگرفته از یک روش بسیار قدیمی چاپ است که بعداً نوگزینش شده و به تکنولوژی تولید فیلم و زینک نیز تعمیم پیدا کرده است. فایل هایی که تیم طراحی لیدانکو تولید می کنند، ابتدا در لیتوگرافی تبدیل به صفحات فلزی (زینک یا پلیت) شده و سپس این صفحات به چاپخانه مجموعه ارسال شده تا در آنجا بوسیله آنها عملیات چاپ بر روی کاغذ صورت پذیرد.

چاپ شیت

Sheet-fed printing یا چاپ شیت، روشی است که در آن صفحات، مجزا به داخل دستگاه چاپ فرستاده می شوند. این روش چاپ در کارهای کوچک و متوسط مثل چاپ پوستر، کاتالوگ، مجله و کتاب مرسوم است.

چاپ رول

Web offset printing یا اصطلاحا چاپ رول، روشی است که در آن یک رول پیوسته کاغذ به داخل دستگاه فرستاده می شود. این صفحات پس از چاپ، در اندازه مطلوب برش خورده و جدا می شوند. ما از این نوع از چاپ در موارد با حجم زیاد مانند کتاب های پرتیراژ، مجلات، کاتالوگ، روزنامه و بروشور مورد استفاده می کنیم.

در مجموعه لیدانکو چاپ رول به دو روش انجام می شود: چاپ گرم(heatset) و چاپ سرد (coldset یا non-heatset). در فرآیند چاپ گرم جوهر با هوای فشرده ی گرم به سرعت خشک می شود ولی در فرآیند چاپ سرد، جوهر به آرامی خشک می گردد.

صحافی (‌دوخت، جلد سخت،‌چسب گرم، فنر)

صحافی به عمل تاکردن، ترتیب (قرار دادن فرم‌های تا شده در کنار هم)، ته‌دوزی، جلدگذاری و در نهایت برش کتاب گفته می‌شود. این کار به منظور یکجا نگاه داشتن صفحات و جلوگیری از فرسوده یا پاره شدن و تسهیل در استفاده از آن‌ها صورت می گیرد. جلد کتاب ممکن است نازک یا ضخیم باشد. جلدهای ضخیم از مقوا ساخته می شود و روی آن پارچه، چرم، پلاستیک چرم‌نما ( گالینگور )، یا ترکیبی از این مواد کشیده می شود.

قالب زنی و دایکات

دایکات (Die cutting) اصطلاحی است که در لغت به معنای برش و قالب است، اما در کل به معنای قالب زنی همراه با تیغ و خط ِتا می باشد . فرآیند دایکاتینگ (Die cutting) در ابتدا و در حدود قرن نوزدهم در صنایع تولید کفش مورد استفاده قرار می گرفت ولی پس از آن به علت کارایی مطلوب این تکنیک در دیگر صنایع از جمله صنعت چاپ نیز مورد استفاده قرار گرفت.
قالب های دایکات ، مجموعه ای از تیغ های برش ، خطِ تا و پرفراژ را تشکیل می دهند که به منظور تهیه جعبه گسترده به کار گرفته می شوند. فرآیند دایکات ، چه برای طرح های پیچیده‌، چه صرفا برای لوگو ، حروف الفبایی یا خطوط، مستلزم دقت بسیار است، از همین جهت مجموعه لیدانکو ماشین آلاتی به خدمت گرفته است که تامین کننده نظر مشتریان از نظر کیفیت و دقت باشد.

جعبه چسبانی

جعبه های مقوایی که مراحل چاپ و خدمات تکمیلی را می گذرانند، در این قسمت به صورت کاملاً مکانیزه چسبانده می شوند. در این بخش خدماتی چون لب چسب ساده، لب چسب لاک باتم، لب چسب جعبه های دو خط و بالشتی، لب چسب پاکت و نصب دریچه های سلفونی ارائه می شود.

طلاکوب و برجسته کاری

یکی از چیزهایی که باعث می شود یک محصول به چشم خریدار بیاید، زیباسازی آن است. طلاکوب و برجسته کاری (امباس) هم از جمله عملیات های پس از چاپ هستند که باعث جلوه و خودنمایی بیشتر محصول می شوند. البته دقت و ظرافت حرف اول را در اجرای این عملیات ها می زنند و لیدانکو نیز با بکارگیری ماشین آلات دقیق و نیز برخورداری از پرسنل با تجربه توانسته است به این مهم دست یابد.

یو وی ( موضعی، شنی، تمپلات و ...)

چاپ هایی که بواسطه UV صورت‎ می‏‎گیرد، شکل برجسته و درخشنده ای به خود می گیرند. ماده UV پس از چاپ و درون محفظه دستگاه یو وی زن، در معرض تابش اشعه ماورا بنفش قرار‎ می‏‎گیرد و با نوردهی خشک و ثابت‎ می‏‎شود. لیدانکو پوشش محصول چاپی با این ماده را با دو هدف انجام‎ می‏‎دهد؛

  1. ایجاد لایه محافظ سطح چاپ شده در برابر عوامل فرسایشی و
  2. ایجاد جلوه بصری در دیده شدن رنگ‎ها‎ که با مات کردن و یا براق کردن سطح چاپ شده صورت‎ می‏‎گیرد.

سلفون کشی و لمینت ؛ چسبی (واتربیس) و حرارتی

سلفون کشی یا لمینت، فرایند اِعمال یک لایه نازک از پلاستیک بر روی کاغذ برای تقویت و محافظت از مواد چاپی است و انواع رایج آن لمینت براق ، مات و سیلک است. لیدانکو از لمینت برای بسته بندی ، جلد کتاب ، بروشور ، کارت ویزیت و سایر موارد چاپی استفاده می کند و در دو مدل این کار را انجام می دهد:

  1. سلفون حرارتی:
    همانگونه که از نامش پیداست با استفاده از حرارت سلفون به کار چسبانده می شود. سلفون حرارتی خود دارای چسب است که بعد از رسیدن به سیلندر داغ دستگاه، چسب موجود در لمینت به وسیله حرارت به کار می چسبد. این نوع سلفون به لحاظ کیفیت بهترین نوع است و تمامی پودری را که اپراتور چاپ به کار زده که کار به اصطلاح پشت نزند را حل کرده و دیگر حبابی روی کار نمی ماند.
  2. سلفون سرد (واتربیس) :
    در این نوع دستگاه چسب سرد داخل مخزن وجود دارد که سلفون خام از روی نوردی که داخل آن مخزن در حال چرخش است عبور می کند و به چسب آغشته شده و سپس سلفون حاوی چسب روی کار کشیده می شود. در این دستگاه دیگر اثری از حرارت نیست، سلفون این دستگاه هم مانند دستگاه حرارتی دارای طول و عرض های مختلف است.

شماره زنی و ترتیب کنی

کار امروز را به فردا نیندازید 🙂
هم اکنون آماده دریافت سفارش شما هستیم